Gyakori kérdések

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban ismételt kérdéseket és válaszainkat.
Ha még ezek után is marad olyan dolog, amiről többet szeretnél megtudni, akkor ne habozz,
írj a Kapcsolat menübe.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdések

Helyszíni barnítással kapcsolatos kérdések

Helyszíni sminkkel kapcsolatos kérdések

Helyszíni fodrászattal kapcsolatos kérdések

Privát fotózással kapcsolatos kérdések

 • Mennyi idő alatt kapom meg a képeket?
 • Milyen felbontásban kapom meg a képeket?
 • Mikor fotózunk a verseny napján és mennyi időt vesz igénybe?
 • Hogyan kell készülnöm a portfolió fotózásra?
 • Retusálva lesznek-e a képek?
 • Kapok-e kedvezményt a versenyen kívül történő fotózásokra?

  • Mire való a Get Buffed nevű termék?

   A Get Buffed egy olyan pH optimalizálóval megerősített bőrradírozó formula, mely a bőr savas kémhatását kezeli. A fitnesz és testépítő diéta egyik legfontosabb eleme a húsfogyasztás. Ennek következtében a testünk, így a bőr is savas kémhatásúvá válik, pláne, ha a nagyobb mennyiségű húsfogyasztás nem párosul megfelelő mennyiségű zöldség bevitellel, amely ellensúlyozni hivatott ezt a folyamatot. A Get Buffed az elhalt hámsejteken kívül tehát, a bőr pH-ját is eltolja a lúgos kémhatás irányába. Minél savasabb bőrünk, annál inkább nagyobb az esély, hogy a barnító szürkés vagy sárgás árnyalatú lesz. 

  • Mikor kezdjük el a bőrradírozást és hányszor radírozzuk le magunkat a versenyig?

   A verseny hetében elég elkezdeni a Get Buffed nevű termék használatát. 
   A Himalája só és egyéb durva szemcséjű házi praktikák(pl.: kávézacc, barna cukor), vagy olcsó, bőrradír használata SZIGORÚAN TILOS és egyben kerülendő rutin! 
   A nagy szemcséjű bőrradírok apró karcolásokat okoznak a felső hámrétegen, ami a barnítás után szembetűnő lesz! A só pedig túlságosan kiszárítja a bőrt és hámlásnak indulhat, ami ugyancsak végzetes lehet a barnítás során. A Get Buffed ezzel szemben apró de mégis erős szemcséinek köszönhetően tökéletes megoldás a bőrradírozásra, nem csak a verseny előtti időkben, hanem akár a mindennapokban is. 

  • Mi történik ha nem bőrradírozunk?

   Ha nem radírozunk, akkor a bőr legfelső, elhalt hámrétegének tetején visszamarad a barnító, mivel ott, az alatta lévő egészséges bőr és annak pórusai nem képesek megfelelően felszívni a barnító folyadékot. Ha nem radírozunk foltos lesz a barnítás, amit a verseny napján már nem lehet korrigálni.

  • Van olyan terület, ahol erőteljesebben kell bőrradírozni?

   Igen van. Ezek a végtag hajlatok, a kar belső része és a váll, illetve a dekoltázs. Ezeken a területeken az emberi bőr vékonyabb. Ne feledkezzünk meg a hát leradírozásáról sem! Ha szükséges kérjünk segítséget.

  • Miért zöldülhet be a barnító a hajlatoknál?

   A Pro Tan barnítói nem zöldülnek, csak a Jan Tana. A Pro Tan barnítói tartalmaznak egy olyan komponenst, ami akár savas kémhatású bőrön sem színeződnek el zöldes árnyalatúra.

  • Mire való a Hair Away nevű termék?

   A Hair Away egy gyengéd, 2 perces szőrtelenítő krém, mely segít kíméletesen eltávolítani a szőrzetet. Ajánlott a verseny előtt pár nappal alkalmazni. Soha ne hagyjuk több, mint 2 percnél tovább fent, mert akkor bőrirritáció léphet fel.

  • Feltétlenül szükséges szőrteleníteni?

   Igen! 
   A barnító bőrbe való beszívódását a szőr megakadályozza részben, ami a barnítás foltosodását fogja előidézni. A lányok esetében a hosszabb, szőke piheszőrök eltávolítása is ajánlott lehet. 

  • Mikor és hogyan szőrtelenítsünk?

   A férfiak 2-3 nappal előtte, hisz a szőrnövekedést esetükben gyorsabb. A Hair Away nevű termékünk tökéletes erre a célra, de ha erősebb szőrzettel rendelkezünk, akkor a biztonsági pengés borotvát használjunk. Azonban nehogy felsértsük a bőrt és lehetőleg kerüljük el a bőrirritációt. A gyantázás TILOS, hisz a bőr felső hámrétegét le tudja „tépni”, ami foltos barnítást fog eredményezni. A nők esetében a Hair Away, ami a legkényelmesebb megoldást nyújtja, akár 1-2 héttel a verseny előtt szőrtelenítve.

  • Mire való a Sunny Day és a 2 Minute Tan nevű termék?

   A Sunny Day egy önbarnítót tartalmazó testápoló, míg a 2 Minute Tan egy azonnali bronzosító gél. A Sunny Day versenyzői szempontból is hasznos lehet, hisz a két verseny között, a barnítás miatt kiszáradt bőrt megfelelően hidratálja, így elkerülhető a barnító foltokban való kopása, bőrünk hámlása. Utóbbi elég nagy problémát tud okozni, a bőr újbóli lebarnításánál.

  • Miért van ennyi féle barnító? Miben különbözik a színük? (Az Overnight Competition Color és a Bronze Mousse-ok)

   Azért van ennyi féle barnító, hogy mindenki megtalálhassa a saját bőrének megfelelő tónusú és árnyalatú barnító termékét. Minden barnító családnak van egy ún. alap színe (bázis szín/base coat) és egy sötétebb, általában hab állagú(top coat mousse) barnítója. A Pro Tannél az Overnight Competition Color az alapszín, amit az előbarnítás szokás használni ( pre-tanning). 

   A sötétebb színek esetében a Pro Tan-nek van a legnagyobb választéka: 
   Bikini-, Physique-,Bodybuilder Bronze Mousse. Ez a három hab állagú barnító hasonló árnyalattal rendelkezik. A testépítőknek egyértelműen a Body Builder Bronze mousse-t ajánljuk, hisz az egy kicsit barnás-fekete, így egy sötétebb árnyalatot ad. A Physique- és Bikini Bronze Mousse esetében nincs túl nagy jelentősége melyik barnítót választják a Physique ill. a Bikini kategória versenyzői. 

  • Mikor kell elkezdeni a barnítást?

   Ha nagyon fehér bőrűek vagyunk, akkor már 2 nappal a verseny előtt el lehet kezdeni, amit nyugodtan le lehet öblíteni utána langyos vízzel. 
   Sokan a verseny előtti napon kezdik el az alapszín aplikációját de ha helyszíni barnítást választasz, akkor elég a barnító csapatra bízni magad. Ez esetben is érkezhetsz a barnításra alapszínnel – az nem lesz hátrány, sőt, annál szebb színed lesz. 

  • Hány versenyre elég az Overnight Competition Color?

   Az Overnight Competition Color 250ml-es kiszerelésben kapható webáruházunkban. Egy női versenyzőre felvitt réteg kb. 50ml. Egy férfi versenyzőre felvitt réteg kb. 75ml. Ennek megfelelően 3-5 réteg felvitelére elegendő egy flakon. Egy adott verseny előtt érdemes 2 réteg Overnight Competition Color-t felkenni. 

  • Hány versenyre elég egy flakon Bronze Mousse, bármely fajtából?

   Az három Bronze Mousse 207ml-es kiszerelésben kapható webáruházunkban. Egy női versenyzőre felvitt réteg kb. 50ml. Egy férfi versenyzőre felvitt réteg kb. 75ml. Ennek megfelelően 3-5 réteg felvitelére elegendő egy flakon. Ez akár 3 – 5 versenyt is jelenthet, hisz Bronze Mousse-ból a verseny reggelén kell felkenni 1 réteget. 

  • Mivel a leghatékonyabb a barnítót felvinni a bőrre?

   A Pro Tan esetében a termékek oldalához van rögzítve egy nagyobb aplikátor kesztyű. Erre rányomva vagy ráfújva a barnítót, felvihetjük azt a testre. 
   Gyakorlatiasabb és gyorsabb megoldás az, ha a flakon tartalmát kiöntjük egy edénybe és vagy a kesztyűt óvatosan belemártva, vagy egy kisebb festőhengert belemártva(majd kinyomkodva a nagyját) visszük föl a barnítót, akár pillanatok alatt. A hab állagú barnítók is kiönthetők!) Ajánljuk, hogy az aplikátor kesztyű alá húzzunk gumikesztyűt! 
   A bőrre permetezve nem lesz gazdaságos az anyagfelhasználás, mert rengeteg festék a földön fog landolni. 

  • Elég csak az Overnight Competition Color?

   Kreol vagy fekete bőrű versenyzők esetében igen vagy ha valakinek van egy barna, szolárium, vagy rendszeres napozás által nyert alap színe. Az Overnight Competition Colorral is el lehet érni a kívánt színt, ez esetben a termék használatát 2 nappal a verseny előtti este kell kezdeni. 

   Az első vastagabb réteget a verseny előtti nap reggelén öblítsük le langyos vízzel, majd aznap már ne zuhanyozzunk. Vigyünk még föl további 2-3 réteget, kellő időt hagyva az aplikációk között, ami minimum 3 órát jelent. A verseny reggelén még felvihetünk egy vékony, frissítő réteget, ami meg fogja adni a kellő színt és eltünteti az utolsó éjjeli alvás okozta foltokat. 
   Figyelem! Az így elért szín nem lesz elegendő egy testépítő kategóriához. Bikini fitnesz vagy Men’s Physique kategóriához viszont elégséges tud lenni. 

  • Kell alapszínnek az Overnight Competition Color, ha Physique- , Bikini- , Bodybuilder Bronze Mousse-t is felkenünk?

   Igen. Ajánlott a verseny előtti napon felvinni két réteg Overnight Competition Color-t, majd a verseny reggelén használjunk 1 rétegben valamely Bronze Mousse-t.

  • Mikor vigyük föl az utolsó réteg Bronze Mousse-t?

   A verseny reggelén, lehetőleg korán, 1 réteg Bronze Mousse-t, a kategóriádnak megfelelő fajtából.

  • Honnan tudjam melyik Bronze Mousse való nekem?

   A Bronze Mousse-ok, kategóriákra utaló megnevezései kellő iránymutatást adnak, azonban nem feltétlenül szükséges ennek alapján választani. Egy Men’s Physique versenyző is használhat Bikini Bronze Mousse-t. Annyit tudni kell, hogy a Body Builder Mousse a legsötétebb barnító, míg a másik kettő világosabb, de még azok is kellően sötétek utolsó rétegként használva, bármely kategóriához.

  • Hány réteg az ideális a különböző barnítókból?

   A Competition Colorból általában 2 réteg elegendő, a Bronze Mousse-okból pedig a verseny reggelén 1, maximum 2 réteg.

  • Mire használjuk a Muscle Juice-ot?

   A Muscle Juice a Pro Tan legrégebbi olaj formulája, mely hasonlít a klasszikus babaolaj állagához. A többi olajohoz képest a Muscle Juice kicsit nehezebb és sokkal jobban csillog, így ne használjunk túl sokat. Ajánljuk a sötétebb bőrű ill. fekete bőrű versenyzőknek, vagy azoknak akik nagyon száraz bőrrel rendelkeznek.

  • Mire használjuk a Show Shine-t?

   A Show Shine a Pro Tan legújabb formulája, mely egy ultra-könnyű olaj. A többi olajhoz képest a Muscle Juice könyebb, mondhatni felhőt képezve száll a levegőben, majd megtapad a bőrön. A csillogása kb. a fele a Muscle Juice-énak és inkább egy szolíd selyemfényt biztosít, így első számú ajánlatunk a női versenyzőknek. További előnye, hogy állaga miatt nem ragad bele a hosszabb haj. Elsősorban nőknek és Physique versenyzőknek ajánljuk.

  • Hogy használjuk a Muscle Juice-ot és a Show Shine-t?

   A színpadra lépés előtti bemelegítés során (kb. fél órával a színpadi fellépés előtt.) érdemes használni a teljes testre. Kézzel vagy hengerrel is felvihető. Ha előbbi módszert választjuk, figyeljünk arra, hogy csak teljesen megszáradt barnítóra kenjük fel, mert a masszírozó-kenő mozdulatok feloldhatják a barnítás legfelső rétegét.

  • Mi az alapvető különbség a Muscle Juice és a Show Shine között?

   Az állag és a csillogás mértéke. A Muscle Juice állaga egy nehezebb olajéhoz hasonló, míg a Show Shine könnyebb, nem ragad bele a hosszú haj. 
   A Muscle Juice kb. 2x annyira csillog a színpadi reflektorok előtt, mint a Show Shine. 

  • Mire használjuk a Hot Stuff-ot?

   A Hot Stuff egy egydülálló Pro Tan szabadalom, Stacy Kaufman, a Pro Tan alapítójának és tulajdonosának a „találmánya”. A Hot Stuff egy olyan olaj, amely kapszaicin-sav(chili kivonat) és fahéj kivonata révén vérbőséget ad az általa kezelt területen, valamint eresítő hatása.

  • Hogy használjuk a Hot Stuff-ot?

   A színpadra lépés előtti bemelegítés során (kb. fél órával a színpadi fellépés előtt.) érdemes használni, azokra a területekre, ahol nagyobb vérbőséget vagy erezettséget akarunk elérni. Amely területeket már lefújtunk Hot Stuffal, azokra a részekre további olaj már nem szükséges. Ez fordítva is igaz: Ha egy testrészt már leolajoztunk más olajjal, arra a területre már nem fújjunk Hot Stuffot, vagy ha mégis szeretnék, itassuk fel száraz papírtörlővel. 
   Felvitele megegyezik bármely más olajéval, azonban az aplikáció során figyeljünk arra, hogy ne kerüljön a padlóra és más szemébe. Szűkös backstage-ben nem ajánljuk a használatát, hisz erős illata sokak számára kellemetlen lehet. 

  • Mire használjuk a Quick Bronze-t?

   A Quick Bronze egy olyan szilárd állagú gél, mely tartalmaz némi barnítót. 2-3 réteg Overnight Competition Color után ajánlott felvinni vékonyan a bőrre, a színpadra lépés előtt fél órával, ami így akár 20%-ot is sötétít a már meglévő, Competition Color által elért színen. További színpad előtti olajozás már nem szükséges a termék használata esetén.

  • Elég magában felkenni a Quick Bronze-t?

   Nem. A Quick Bronze nem egyenlő a One Coat nevű termékünkkel, vagy például a Dream Tan-el. Ha nincs „alatta” 2-3 réteg Competition Color, akkor a szín halvány lesz és nagyon csillogó.

  • Kiválthat allergiás reakciókat a barnító?

   Igen. Előfordul minden barnító terméknél, hogy pl. a DHA-ra allergiás valaki, ami az egyik fő összetevője az ilyen jellegű termékeknek. Annyit tudunk tanácsolni, hogy a legelső használat alkalmával csak egy kisebb területen kenjük föl a barnítót, majd kis idő elteltével, ha nem mutatkozik allergiás reakció, folytathatjuk az aplikációt.

  • Meddig használhatok testápolót verseny előtt?

   Azon a napon, amikor a legelső réteg barnító felkerül a bőrre, már ne használjunk testápolót.

  • Mit tegyek, hogy két verseny között ne kopjon csúnyán a barnító és ne legyen foltos a következő barnításnál?

   Ha 1 hét van a két verseny között, akkor ne használjunk se bőrradírt, sem pedig radírozó kesztyűt. Azon a héten langyos vízzel zuhanyozzunk, ne használjunk testápolót és szemcsés tusfürdőt vagy érdesebb fürdő szivacsot. A fürdéshez vagy zuhanyzáshoz a legjobb az, ha a tenyerünket használjuk és a törölközővel felitatjuk a nedvességet a bőrünkről. Ne dörzsöljük! Ez az időszak kritikus – nagyon vigyázni kell az első versenyünkön megszerzett színre. A helyszíni barnításon kapott szín azonban teljesen lemosható és ritkán hagy foltot. Ez inkább akkor áll fent, ha otthon, saját magunkat barnítottuk és kezeltük a bőrünket Overnight Competition Colorral. A bőr hámlása vagy kopás minimalizálható a Sunny Day nevű termékünk használatával, mely remek bőrápoló, amellett, hogy megőrzi a színünk, a benne lévő önbarnító segítségével. 
   Ha 2 hét van a versenyek között, akkor az első verseny után intenzíven, 2-3 napon át, napi 1-2x használjunk valamilyen zsírosabb testápolót, mert ezzel fel tudjuk lazítani a bőr fölső hámrétegét, így hatékonyabban és gyorsabban leradírozhatjuk a bőrünkön maradt barnítót. 
   A test áztatása is hatásos lehet ilyenkor. 2 hét elegendő ahhoz, hogy „újjászülessen” a bőrünk és teljes testradírozást végezhessünk. A bőrradírozó kesztyű ez esetben is nagyon hasznos kiegészítő. 

  • Mit tegyek ha két napos a verseny és mindkét napon színpadra lépek?

   Az első verseny nap után fürödjünk le langyos vízzel, szappan és tusfürdő nélkül. A törölközővel csak itassuk fel a bőrünkről a nedvességet és vigyázzunk, hogy ne sértsük fel, a már a bőr felső rétegeibe beszívódott barnítót. 
   A verseny reggelén egy réteg Overnight Competition Color-ral vagy egy vékony réteg Bronze Mousse-al frissítsük fel a színünket. Általában 1 réteg elegendő ehhez a művelethez. 

  • Mire használjuk a Bikini Bite-ot?

   A Bikini Bite is Pro Tan szabadalom – Stacy Kaufman, a Pro Tan tulajdonosának a találmánya. Egy olyan ragasztó anyag, ami annak ellenére, hogy erős, mégis gyengéd a bőrhöz és szappanos vízzel lemosható, valamint a versenyruhából is kijön. A Bikini Bite egy olyan ruharögzítő, ami megakadályozza, hogy a versenyruhád nem mozduljon el a színpadi mozgás és pózolás közben – ott maradjon és azt takarjon amit annak kell.

  • Hogy használjuk a Bikini Bite-ot?

   A ragasztót vigyük fel a görgő segítségével arra a területre, ahová a ruhát rögzíteni szeretnénk. Ezután fogjuk meg a ruha azon részét, amely érinteni fogja a beragasztózott területet. 1 percig tartsuk erősen, míg megköt a ragasztó. 
   Testépítők az idejét múlt leukoplasztos megoldást cserélték le a Bikini Bite-ra és például a hátpózoknál – ahol a tartó kéz vagy ujj könnyebben elcsúszhat a csípőn – az ujjukat bekenve próbálják csökkenteni a barnító és az olaj okozta sikamlósságot. Így a póz stabilabb lesz és hosszabb ideig tudják tartani a megfelelő pozícióban. Ilyen esetben a mutató ujj és a hüvelyk ujj belső felére szokás kenni a Bikini Bite-ot. 

  • Mire használjuk a Muscle Sheen-t?

   A Muscle Sheen egy olyan szilárd állagú gél, melynek hatását a Muscle Juice-éhoz tudnánk hasonlítani. Használjuk úgy, mint más olajat: színpadra lépés előtt fél órával. További színpad előtti olajozás már nem szükséges a termék használata esetén. 
   A legegyszerűbb felvitel az, ha kezünk segítségével végezzük – az applikáció előtt puhítsuk fel a gélt tenyerünkben, a kezünk körkörös összedörzsölésével. 

  • Miért hasznosak a barnító csomagok?

   Mert minden olyan termékünket tartalmazza, melyre a barnítás és a verseny során szükséged lehet, méghozzá a kategóriádnak megfelelően. Spórolj 5%-ot az alap csomagjainkkal, 10%-ot az L-es csomagjainkkal és 15%-ot az XL-es csomagjainkkal!

  • Mikor kapom meg a csomagot?

   Ha délig leadod a rendelést, akkor már másnap kézhez kaphatod!

  • Mennyibe kerül a szállítás?

   A kiszállítás díja 1390Ft. Ez adódik hozzá a termékek, azaz a bevásárló kosarad összegének árához automatikusan, amennyiben az utánvétes kiszállítást választod.

  • Mi a spraytanning menete?

   Először oldalunkon jegyezz elő. 
   http://www.versenybarnitas.hu/barnitasi-elojegyzes 

   A verseny hetében kolléganőnk keresni fog az időpont egyeztetés miatt, hisz mindenk versenyző időpontot kap a barnításra és az egyéb szolgáltatásokra is. 
   A barnító sátrakat általában a színpadi rész mögött(backstage) helyezzük el. A sátrunknál jelentkezve keressétek a csapatvezetőt(Team Leader). 
   Ide már a versenyruhákban gyertek és lehetőleg lenge, vagy bő öltözetben. 
   A barnítás meztelen történik, de biztosítunk a fiúknak és a lányoknak is barnító fehérneműket, egyéb kiegészítőket. 
   A barnítás megkezdése előtt a lányok kérhetnek hajgumit, hajcsatot, hajsapkát, valamint biztosítunk DHA blokkoló krémet a körmökre és talp papírt, amire lehet állni, amíg a barnítás tart. 
   A barnítás 15 percet vesz igénybe, ami után szintén egy 10-15 perces száradási idő következik, tehát összesen 20-30 percet számoljunk a barnításra. 
   A száradást ún. szárító sátrakban végezzük, ventillátorok segítségével, ahová a barnítást végző kolleginák átirányítják a versenyzőt. 
   A száradó sátorban már érdemes vinni a versenyruhát, hisz miután a bőr beszívta a barnítót, fel lehet venni a bikinit vagy a póznadrágot/shortot. 

  • Csak lányok barnítanak?

   Igen. Csak női kollégákkal dolgozunk. A versenyző hölgyek, a lányok előtt nem kell feszélyezve érezzék magukat, a férfi versenyzők pedig általában nem szégyenlősek.

  • Ruhában vagy a nélkül történik a barnítás?

   A barnítás során a versenyző ruha nélkül áll a sátorba, azonban ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy meztelen. Mindkét nemnek biztosítunk barnító fehérneműt, aminek használata nem kötelező, de férfiak esetében ajánlott.

  • Kapunk időpontot a barnításra?

   Igen. A versenyhetében, általában csütörtök reggel kezdjük el az időpontok kiadását, telefonon.

  • Kifelejtettem a regisztrációnál hogy szeretnék fodrászt/sminket. Mit tegyek most?”

   Ilyen esetben mielőtt írj a Pro Tan Hungary Facebook oldalára (https://www.facebook.com/ProTanHungary) vagy hívd fel referencia üzletünket, a Showtime Studio-t a következő telefonszámokon:
   (+36) 70 622 07 07
   (1) 877 5962

  • Le kell barnítani az arcom smink előtt?

   Nem szabad, mert befoltosodik(gyakran szürkés árnyalatú lesz) ha az alapozó rákerül es nem lehet kijavítani.

  • Mennyi idő alatt lesz kész a smink?

   40 perc általaban, esetenként pár perccel kevesebb.

  • Műszempillát tesztek a 3D épített, tartós pillára?

   Nem javasolt egyáltalán! Árt az épitett pillának és ha esetleg az ívük sem találkozik, akkor nem lesz szép a végeredmény.

  • Nem folyik majd le a sminkem ha izzadok vagy nagyon meleg van a színpadon?

   Azok a sminkek, amiket a ProTan használ, vízálló anyagok(nem víz alapúak), így semmiképpen nem folyik le. A tus es a rúzs szintén vízállók, így nem fognak elmozdulni. Természetesen ha szükséges korrigálunk is.

  • - Miért vedd igénybe a szolgáltatást? (Annak ellenére, ha te is tudsz vasalni/göndöríteni a hajadon.)

   Természetesen mindenki (majdnem) tud hajat vasalni, vagy éppen göndöríteni, mi azonban mégis abban hiszünk, hogy megérdemlitek a verseny napján, (amire több hónapot készültök), hogy ne kelljen idegeskedni, hol találsz konnektort, tükröt. Elég kelléket kell magatokkal cipelnetek a versenyre, így a hajvasaló, hajlakk és társaik csak egy olyan fölösleges dolgok lesznek ezek között, amiket tökéletesen el lehet felejteni és otthon lehet hagyni, majd idegeskedni rajta az egész versenyen! 

   Mindezeken felül a fodrászaink olyan eligazítást és képzést kapnak a felvételükkor, hogy tudják hogyan kell egy profi versenyfrizurát elkészíteni. Felmérik a helyszínen a színpad-nézőtér távolságát, ettől függően tupíroznak a hajadon, illetve javasolnak az arcformádhoz illő frizurát, ami számodra a legmegfelelőbb megjelenést és ezzel együtt magabiztosságot fog adni a verseny napján. 

  • Reggel megcsináljátok a hajam és utána a fodrászok haza is mennek?

   Nem, a Pro Tan teljes csapata a profizmus híve! Éppen ezért a verseny egész ideje alatt a rendelkezésedre állunk. Bármikor vissza tudsz hozzánk jönni még egy kis hajigazításra, tupírozásra, vagy akár csak egy kis lakkozásra, fésülésre is, hogy magabiztos légy és kétséged ne legyen: A hajad tökéletesen fog állni a színpadon! 


  • Csináljak valamit a hajammal a versenyt előtt?

   Nem szükséges semmiféle előkészület, egyszerűen aznap reggel, vagy a verseny napját megelőző este mosd meg a hajad és ne tegyél rá lehetőleg olyan készítményt, ami elnehezítené a hajszálakat. 
   (Ilyenek pl: olaj, hab, lakk, wax ) 

  • Nem kaptam még semmilyen levelet és nem is hívott senki, pedig jelentkeztem. Valamit elrontottam?”

   Ha jelentkeztél a versenybarnitas.hu oldalon és a regisztrációd sikeres volt, akkor a megadott E-mail címedre egy automatikus levelet kapsz, (ha nem találod, nézd meg a SPAM-ek közt) ami tartalmazza a megadott adatokat. Ott érdemes leellenőrizni még egyszer, hogy minden szolgáltatást bejelöltél-e amit szerettél volna és ami nagyon fontos, hogy a telefonszámod helyesen lett e megadva. Kollégánk ezen a telefonszámon fog keresni a verseny hetében és időpontot fog adni.

  • Póthajat fel tudtok rakni a versenyre?

   Természetesen igen, ami ezzel kapcsolatban fontos, hogy csatos póthaj legyen, hiszen csak arra van időnk és lehetőségünk. Ami még fontos, hogy ha lehetséges olyan minőségű póthaj legyen, amit lehet vasalni, göndöríteni. 
   Biztos ami biztos azért a telefonban jelezd munkatársunknak – aki az időpontot fogja adni - hogy póthajat is fel kell tenni. 

  • Később jelentkeztem a versenyre, mint a barátnőm. Lesz még időpont, vagy keressek magamnak fodrászt?”

   Nem kell keress, ugyanis lesz hely! Az alapján szervezük a fodrászainkat, hogy hány bejelentkező van az adott versenyre. A kapacitásunk lehetővé teszi, hogy ha szükséges, hívunk még fodrászokat.

  • Kiderült, hogy a kategóriám később kezdődik. Most akkor mi lesz a hajammal addig?

   Amennyiben módunkban áll, később is el tudjuk készíteni a frizurádat. Ha nagyon sok időpontunk van már, akkor csak a saját időpontodban tudjuk elkészíteni a hajadat és a verseny előtt megigazítjuk, hogy tökéletes legyen a színpadi megjelenésed.

  • Mennyi idő alatt készül el a hajam?”

   Egy versenyfrizura kb 20-25perc alatt készül el. Fodrászaink hozzászoktak a gyors és precíz munkához, így kapkodás nélkül elkészül a frizurád és minden rendben lesz.

  • Nekem van egy kabala hajcsatom. Azt is bele lehet tűzni a hajamba?

   Persze minden további nélkül, ha ragaszkodsz hozzá! Természetesen, ha fodrászunk úgy ítéli meg, hogy nem illik a bikinidhez, vagy az összképet nézve nem megfelelő, akkor valószínűleg tanácsolni fogja, hogy ne tűzzétek bele a frizurádba. Azonban ha továbbra is ragaszkodsz hozzá, bele fog kerülni a hajadba a lehető legideálisabb helyre, amit megbeszéltek.

  • Mosást-száritást tudok kérni?

   Sajnos a helyszín lehetőségei, illetve az idő hiánya miatt nem tudjuk kivitelezni. A barnításnak sem tesz jót, ha víz éri. Ezek az okai annak, ami miatt nem tudjuk megmosni a hajad a helyszínen. Fodrászaink a száraz hajformázásban profik, épp ezért mindenki elégedett a szolgáltatásunkkal.

  • Mennyi idő alatt kapom meg a képeket?

   Egy pár képet 2-3 napon belül, az összes képet pedig általában 1 héten belül.

  • Milyen felbontásban kapom meg a képeket?

   Közösségi médiára optimalizált JPEG-ben (Long edge 2048 pixel), ez 1-3 MB méretű képeket jelent.

  • Mikor fotózunk a verseny napján és mennyi időt vesz igénybe?

   A színpadot folyamatosan fotózzuk, míg a backstage és portfólió anyagot a számodra legmegfelelőbb időpontban készítjük el.
   A sminktől a bedurrantásig, stb. ott vagyunk, amikor szeretnéd; az egyedi portfóliót pedig egyeztetjük, hogy mikor fér bele a verseny időrendjébe.
   Az egyedi portfolió általában 15-30 perc szokott lenni, de sok tényezőtől függ.

  • Hogyan kell készülnöm a portfolió fotózásra?

   Gyakorlatilag sehogy, hiszen a csúcsformád aznap adott. A tökéletes barnított szín, smink, frizura megvan.
   Ennek ellenére hozhatsz kellékeket, illetve akár egy-két plusz ruha szettet (egy szép selyem köntös mindig jól jön!).

  • Retusálva lesznek-e a képek?

   Minden képen van utómunka, vízszint, fehéregyensúly, vágás, stb-stb. Bőrretust, illetve a test formájának esetleges alakítását alapból a full service csomagban lévő képekre biztosítunk (5 db általad választott kép), de ezeken felül bármennyit lehet rendelni.

  • Kapok-e kedvezményt a versenyen kívül történő fotózásokra?

   Igen, akivel együtt dolgozunk versenyeken, azok számára a konditeremben, műteremben, stb. készülő anyagokra kedvezményt adunk. Sőt, ezen alkalmakkor ingyenes a ProTan barnítás a fotózásra!