Helyszíni Smink és Fodrászat

A Pro Tan csapatával immár második éve dolgozom együtt, mint vezető fodrász. A siker kulcsa véleményem szerint, hogy az elkészített frizura ne csak viselőjének, hanem a színpadi elvárásoknak is ugyanúgy megfeleljen, legyen tartós, ragyogó és szexi, de leginkább tükrözze a versenyző egyéniségét.

A versenyek helyszínen szinte bármilyen frizurát elkészítünk, amit a vendég szeretne. Igény szerint hozott kép alapján, vagy egyéni elképzeléseket valóra váltva, akár saját díszítő elemekkel kombinálva.

A hajszobrászat számomra hivatás és kihívás egyben. Fontos számomra, hogy a maximumot teljesítsem és minden egyes alkalommal látványos és színpadias hajkoronát alkothassak. Úgy gondolom, hogy egy férfifodrász képes jobban meglátni mi az, ami egy nőt szebbé tehet.
Kreativitásomat nemcsak világhírű mestereimnek köszönhetem, hanem folyamatos fashion rendezvényeken szerzett tapasztalataimnak is, ahol a pörgős munkastílus mellett a minőség alapvető elvárás. 
A Fitnesz-testépítő versenyeken természetesen szem előtt tartjuk azt is, hogy milyen frizura lesz leglátványosabb a színpadon, a zsűri székéből nézve is!

Az általunk elkészített hajformázások a lehető legtartósabbak, egész versenynap alatt tökéletesen tartanak, ennek ellenére bármikor visszatérhetnek hozzánk a lányok egy kis igazításra, amennyiben igényük van rá.

Huszár Ádám 
Pro Tan vezető fodrász

képgaléria elérhetőségek


A sminkelés számomra művészet, öröm, játék és hobbi is egyben. Vallom, hogy emiatt tudom megőrizni kreativitásomat. Örömmel tölt el, hogy a hölgyek szépülésében segíthetek, így hozzájárulva napi fizikai és mentális jólétükhöz.

Több éve működök együtt a Pro Tan csapatával, mint vezető sminkes ezeken a versenyeken itthon és külföldön egyaránt. 
Több világverseny hivatalos sminkes csapata voltunk az elmúlt években, mint például a 2015-ös és 2016-os év IFBB Fitnesz Világbajnoksága!
A fitnesz- és testépítő versenyeken látványos, feltűnő sminkeket kell készíteni a lányoknak, ami természetesen nagyon tartós, mivel elég erős igénybevételnek vannak kitéve, mint például az izzadás és a reflektorfények.
A versenyeken rendszerint több sminkessel dolgozunk, hogy bőven legyen idő a színpadra lépés előtt kényelmesen és stresszmentesen!

Szolgáltatásunk már jó ideje bővült versenyek idejére, a tetoválások eltüntetésével! Ez lehet akár csak esztétikai célból, de inkább a pontozás miatt, főleg, ha nagy felületre terjed ki a tetoválás. Nálunk elsőként igénybe vehető ez a szuper szolgáltatás! 

Szem előtt tartom, hogy az általunk elkészített sminkek különbözzenek nemcsak más versenyző lányok sminkjeitől, hanem versenyről versenyre ugyanaz a vendégünk is más és más sminkekben jelenhessen meg a színpadon! Ez a minőségünk egyik garanciája! 

Faludi Ági
Pro Tan vezető sminkes

képgaléria elérhetőségek