Fitness Posing

Mi az a Fitness Posing óra?

Egy olyan óra, ahol szakember, Kelemen Zsófia segítségével sajátíthatod el, azt a mozgás kultúrát, amit a bikini fitness kategória megkövetel a versenyeken.

Mit tanulunk az órákon?

Szövetségekhez és kategóriákhoz igazítva megtanuljuk a négy alap pózt, a pózok közötti nőies váltást, figyelmet fordítva külön a láb és a kar mozdulatokra. Személyre szabott és koreografált "I" és "T" sétát készítünk, miközben fejlesztjük a járástechnikád. Mikor mindennel készen vagyunk kiscsoportos óra keretein belül, versenyszimulációt tartunk.

Hány órára van szükség és mikor?

A póz órákat érdemes elkezdeni verseny szezon előtt legalább 2-3 hónappal, hogy megfelelő idő maradjon a kigyakorlásra. Természetesen, ha valamiért erre csak verseny előtt pár héttel van lehetőséged még mindig sokat tudsz fejlődni. Minimum 3-4 óra szükséges az alapok elsajátítására.

Számít-e a kategóriád és a választott szövetséged a gyakorlásnál?

Az óra elsősorban Bikini kategóriában és ahhoz hasonló kategóriában versenyző lányoknak ajánlott, ahol a nőies mozgás kifejezetten fontos. Az óra anyagát mindig a választott szövetség és kategória határozza meg.

Hogyan tudsz bejelentkezni hozzám órára?

A lentebb található űrlap kitöltése után kérlek kattints a "Jelentkezés" gombra! Ezután a versenybarnítás.hu kollégái fel fogják veled venni a kapcsolatot és elmondják mi a következő lépés és időpontot egyeztetnek az első órára.

Kelemen Zsófia
A versenybarnítás.hu és a Showtime Studio Hivatalos koreográfusa

Képgaléria


Online jelentkezésMielőtt jelentkeznél a pózolásra, konzultálj az edződdel vagy a csapatvezetőddel és kérd az engedélyüket. Szolgáltatásunk ezen része is sportklub és szövetség független.