Rólunk

Örülünk, hogy ellátogattál oldalunkra, VERSENYBARNÍTÁS.hu-ra!
Cégünk és csapatunk már 5 éve végez helyszíni szolgáltatásokat (mint például barnítás, profi smink és frizura) az összes hazai és nemzetközi fitnesz és testépítő versenyeken.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a világ #1 barnító márkájának, a Pro Tan termékeinek, cégünk az európai forgalmazója és egyben az kontinens barnító csapatainak összehangolt munkájáért is mi felelünk.

Ebbe a felelősségteljes pozícióba a versenyzők iránti elkötelezettségünk, szakmai maximalizmusunk és a minőségi, mai napig dinamikusan fejlődő szolgáltatásunk segített minket.

A spray barnítás magyarországi bevezetése után, közép- és kelet-európai partnereinket is megismertettük az új barnítási technikával, így mára már szinte minden országban elérhető a professzionális szolgáltatás, melyet mindenhol, magyar mintára, ugyanolyan szakmai igényességgel próbáltunk kialakítani és a mai napig kontrollálni.

Ha fitnesz vagy testépítő versenyző vagy, akkor a legjobb helyen jársz, hisz ezen az oldalon a felkészülésedhez szükséges összes kelléket megtalálod: a barnítókat, a versenycipőket és fitnesz ékszereket, a versenybikiniket valamint itt jelentkezhetsz a helyszíni barnításra és szolgáltatásaira is!

Az évek alatt a legjobb szakembereket gyűjtöttük magunk köré, hogy velük partnerként együttműködve nyújthassunk neked, versenyzőnek egy még teljesebb csomagot. Reméljük, hogy a versenyfelkészülésed első állomásaként, vendégül láthatunk referencia üzletünkben, a Showtime Studioban, ahol – ahogyan a mottónk is mondja: "Mindent megtalálsz, egy helyen!" 


Sok sikert és kitartást kívánunk a felkészülésedhez!
Találkozunk a versenyeken!
A VERSENYBARNÍTÁS© csapata