Verseny FOTÓ és VIDEÓ

DUNAVOLGYI MEDIA TEAM

Fitness fotózás és videó versenyeken

Fontos! Ha jelzed, hogy szeretnél fotózást, azzal nincs kötelezettséged. Versenyenként más-más lehetőségek vannak, ezért érdemes átbeszélnünk: 00 36 20 320 4278


Rólam

Főállásban fitness média készítéssel foglalkozom versenyeken és azon kívül is. A Pro Tan Europe hivatalos média partnereként már jónéhány év közös munka van a hátunk mögött. Itthoni és nemzetközileg dolgozunk olyan elégedett ügyfeleknek is, akik a trófeát is magasba emelhették. A versenyeken, mint a média csapat vezetője dolgozom: 2-4 fős stábbal dolgozunk azon, hogy minden szögből és magas minőségben adjuk vissza számodra csúcsformádat és az esemény hangulatát.


Mi az a verseny fotózás – és videó?

Egy olyan szolgáltatás, ami több területet is összefog:

Színpad:

Az alappózoktól az eredményhirdetésig mindent. Kis dolgokon múlik az, hogy egy-egy pillanat a színpadon tökéletes legyen. A pózolás fontosságát nem is kell hangsúlyoznom, de amellett: hogyan tartod a kezed/ujjaid, teljesen nyitva van-e szemed, az a profilod látszik-e, amit a tükörben is szívesebben látsz, stb. Mivel ebben az esetben nem tudlak irányítani, ezért nagy darabszámú képre van szükség. Ergó, amikor a színpadon vagy, a csapat kameráinak fókusza rajtad van, nem csak a nézőtér irányából! (Amennyiben szeretnéd, itt összehasonlító anyagok is készülnek, tehát egy képen vetheted össze a formádat a versenytársakkal).

Backstage:

Egy versenyen elindulni nagy élmény! Aki már járt ott, tudja, hogy sok olyan pillanat történik ott, amire érdemes emlékezni! Bedurrantás a csapattársakkal, a smink és a haj készítésének pillanatai és akár a színpadra lépés momentumai. Sok jelentős fitness személyiséggel csak itt lehet összefutni és a hangulat garantált. Örökítsük meg, hogy kerek legyen a sztori! A tapasztalatok alapján a legtöbb érzelem a backstage-ben szabadul fel, amitől egy fontos területe a verseny fotózásoknak.

Fotó - Egyedi portfolió

Ezen a napon vagy csúcsformában. A tökéletes Pro Tan szín, haj és smink, illetve színpadi forma egyszerűen megköveteli, hogy egyedi, személyre szabott módon is megörökítsük. Minden helyszín más, de biztosan megtaláljuk a módját, hogy készüljenek személyre szóló portfolió képek is. És természetesen nem csak egyéni, hanem csoport képek is készülnek, ahol a családdal, pároddal és az edződdel is lesznek minőségi képek, amire mindannyian emlékezni fogtok. (ja és nem elhanyagolható szempont, hogy a fotózás a várakozás óráiban egy jó program, illetve nem kell tovább koplalni egy másik napon történő fotózásig).

Videó klipp

Legyen saját videó kliped! A mozgókép egészen más formában adja át az esemény hangulatát, mint egy statikus fénykép. Egy jó zenével és vágással nagyon dinamikussá lehet tenni az anyagot és összefoglalja a teljes versenyedet. Készülődés, bedurrantás, pózolás a színpadon, örömkönnyek.


A pontos árakkal, darabszámokkal, stb keress bármikor:

00 36 20 320 42 78
https://www.instagram.com/dunavolgyi_photography/
https://www.facebook.com/DunavolgyiPhotography/

Köszönöm a figyelmet, jó készülést kívánok!

Képgaléria
Az itt látható képek kizárólag versenyeken készültek. A nyugalom megzavarására alkalmasak.