Verseny fotózásFitness fotózás versenyeken

Fontos! Azzal, hogy jelzed, szeretnél fotózást, semmilyen kötelezettséged nincs. Csak egy lehetőség és ha tetszik, foglalhatsz időpontot. (Vannak kedvezmények is, érdemes átbeszélnünk). 06203204278


Rólam

Főállású fitness portfolió fényképész vagyok, és imádom. A Pro Tan-nel már több szezon van a hátunk mögött. Itthoni és nemzetközi versenyeken dolgozunk olyan elégedett ügyfeleknek is, akik a trófeát is magasba emelhették. A versenyeken mint a fotós csapat vezetője dolgozom: 2-4 fős stábbal dolgozunk azon, hogy minden szögből és magas minőségben adjuk vissza számodra formádat és az esemény hangulatát.


Mi az a versenyfotózás?

Egy olyan szolgáltatás, ami több területet is összefog:

Színpadi pillanatok

Az alappózoktól az eredményhirdetésig mindent. Kis dolgokon múlhat az, hogy egy-egy pillanat a színpadon tökéletes legyen. Hogyan tartod a kezed/ujjaid, teljesen nyitva van-e szemed, az a profilod látszik-e, amit a tükörben is szívesebben látsz. Sorolhatnám még. Mivel ebben az esetben nem tudlak irányítani, ezért nagy darabszámú képre van szükség. Ergó, amikor a színpadon vagy, a fotós csapat kameráinak fókusza rajtad van, nem csak a nézőtér irányából! (amennyiben szeretnéd, itt összehasonlító képek is készülnek, tehát egy képen vetheted össze a formádat a versenytársakkal).

Backstage pillanatok

Egy versenyen elindulni nagy élmény! Aki már járt ott, tudja, hogy sok olyan pillanat történik csak ott, amire érdemes emlékezni! Pumpálás a csapattársakkal, a smink és a haj készítésének pillanatai és akár a színpadra lépés momentumai. Sok jelentős fitness személyiséggel csak itt lehet összefutni és a hangulat garantált. Örökítsük meg, hogy kerek legyen a sztori! A tapasztalatok alapján a legtöbb érzelem a backstage-ben szabadul fel, amitől egy fontos területe a verseny fotózásoknak.

Egyedi portfolió

Ezen a napon vagy csúcsformában. A tökéletes Pro Tan szín, haj és smink és színpadi forma egyszerűen megköveteli, hogy egyedi, személyre szabott módon is megörökítsük. Minden helyszín más, de biztosan megtaláljuk a módját, hogy készüljenek személyre szóló portfolió képek is. És természetesen nem csak egyéni, hanem csoport képek is készülnek, ahol a családdal, pároddal és az edződdel is lesznek minőségi képek, amire mindannyian emlékezni fogtok. (ja és nem elhanyagolható szempont, hogy a fotózás a várakozás óráiban egy jó program, illetve nem kell tovább koplalni egy másik napon történő fotózásig).


Színpadi csomag

Csak színpadi képek, ami az indulások számától függően akár 30-100 képet jelenthet, különböző szögekből.


Full service csomag

A kollegáink lencséi egész nap rajtad vannak, de természetesen nem egy zavaró módon, csak a kulcs pillanatokban. Tartalmazza mindhárom területet (színpad, backstage, egyedi portfólió). 100-200 kép, amiből néhány kiválasztott darabot retusálok is Számodra. Ár-értékben verhetetlen. Az árak versenyenként változhatnak, a konkrétumokkal kapcsolatban kérlek keress itt: 00 36 20 320 42 78 https://www.facebook.com/DunavolgyiPhotography/


Képgaléria
Az itt látható képek kizárólag versenyeken készültek. A nyugalom megzavarására alkalmasak.