STEEL DREAMS Alvás támogatás és Regenerálódás

Kiszerelés: 90 kapszula (1 havi adag)

Méretek:

Ár: 14.865 Ft

Kosárba teszA Steel Dreams™ egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula, ami tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét. 

A mély és pihentető alvás nélkülözhetetlen a számos stressz forrásból való regenerálódáshoz, amikkel naponta találkozunk és a Steel Dreams™ segít optimalizálni az alvásodat, hogy minden egyes alvással töltött perc és óra segítsen egy erősebb, egészségesebb és kitartóbb test felépítésében.

Tulajdonságok és előnyök:

✓ Nem okoz függőséget*

✓ Javítja a regenerálódást*
✓ Segít relaxálni*
✓ Javítja az alvás minőségét*
✓ Növeli az ún. REM alvást*


Mi ez? 


Egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula 

Mit csinál?
A Steel Dreams™ tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét.


Használat
Étrend-kiegészítőként, kezdésként 2 kapszulát fogyasszunk 30 perccel lefekvés előtt. Amennyiben jól toleráljuk ezt a dózist, akkor emelhetjük a napi bevitelt a teljes adagra (3 kapszula) 30 perccel elalvás előtt. A Steel Dreams™ használható a SteelCore®-ral kombinálva, ha szeretnénk a fogyásunkat támogatni.