Pro Tan Bikini L-es barnító csomag

Komplett csomag a tökéletes színért 10% kedvezménnyel.

Barnító csomagunkat elsősorban a Bikini fitnesz, vagy más néven Fitnesz modell kategóriában versenyzőknek kínáljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.


A csomag tartalmaz:

- 1x Pro Tan Competition Color (250ml)

- 1x Pro Tan Bikini Bronze Mousse (207ml)

- 1x Show Shine (89ml)

- 1x Get Buffed (237ml)

Méretek:

Ár: 27.865 Ft

Kosárba teszKomplett csomag a tökéletes színért 10% kedvezménnyel.

Barnító csomagunkat elsősorban a „Bikini” kategóriában versenyzőknek kínáljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.

A csomag tartalma:
- 1 Overnight Competition Color 250 ml (alapszín)
- 1 Bikini Bronze (alapszín)
- 1 Get Buffed 237 ml (bőrradír)
- 1 Show Shine (színpadi olaj)


Ha a tökéletes színhez több termékre is szükséged van, akkor válaszd ezt a csomagot.

Overnight Competition Color
Tökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése. Egy olyan alapszínt biztosít, melyre bármely Pro Tan Bronze Mousse-t felkenve tökéletes versenyszínt kapsz.

A Bikini Bronze Mousse elsősorban bikini fitnesz kategóriában versenyzőknek ajánlott lemosható, hab állagú barnító. Sötét, bronzos árnyalatot biztosít.

A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr pH-ját, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használatának köszönhetően a barnító egyenletesen szép tónusú lesz.

A Show Shine színpadi olaj tökéletes színpadi csillogást ad ragadás és vizes hatás nélkül. Női versenyzőknek mindenképp ezt a fényt ajánljuk, mert nem ragad bele a haj.
1. A csomagban található Get Buffed bőrradírt legalább három nappal a verseny előtt kezdd el használni. Minimum háromszor radírozd át vele a teljes tested, beleértve a hátat, különös figyelemmel a hajlatokra és azokra a területekre, ahol vékonyabb a bőr.

2. A verseny előtti este 2 rétegben vidd fel a Competition Color-t. Az egyes rétegek felvitele között legalább 3 óra teljen el.

3. Másnap szappan és tusfürdő nélkül, langyos vízzel öblítsd le a lebarnított testfelületet.
Ha a felkelés után a szín szép egyenletes, akkor már nem szükséges zuhanyozni, mielőtt felviszed az utolsó réteg barnítót.

4. A verseny napján, színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Bikini Bronze Mousse-t.

5. Használd a színpad előtti bemelegítés előtt a Show Shine olajat.