Pro Tan Női XL-es barnító csomag

Komplett csomag a tökéletes színért 10% kedvezménnyel! 


Barnító csomagunkat elsősorban a Bikini fitnesz, vagy más néven Fitnesz modell kategóriában versenyzőknek kínáljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.

A csomag tartalmaz:

- 1x Competition Color (alapszín - 250ml)
- 1x Competition Color Top Coat (versenyszín - 207ml) 
- 1x Get Buffed (bőrradír - 237ml)
- 1x Show Shine (színpadi olaj - 89ml)
- 1 Bikini Bite (bikini rögzítő)

Méretek:

Ár: 35.505 Ft

Kosárba teszKomplett csomag a tökéletes színért 10% kedvezménnyel.

Barnító csomagunkat elsősorban a „Bikini” kategóriában versenyzőknek kínáljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.

A csomag tartalmaz:

- 1x Competition Color (alapszín - 250ml)
- 1x Competition Color Top Coat (versenyszín - 207ml)
- 1x Get Buffed (bőrradír - 237ml)
- 1x Show Shine (színpadi olaj - 89ml)
- 1 Bikini Bite (bikini rögzítő)

Ha a tökéletes színhez több termékre is szükséged van, akkor válaszd ezt a csomagot.

Tökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése. Egy olyan alapszínt biztosít, melyre a Competition Color Top Coat -t felkenve tökéletes versenyszínt kapsz.

A Competition Color Top Coat-t elsősorban bikini fitnesz kategóriában versenyzőknek ajánlott lemosható, hab állagú barnító. Sötét, bronzos árnyalatot biztosít.

A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr pH-ját, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használatának köszönhetően a barnító egyenletesen szép tónusú lesz.

A Show Shine színpadi olaj tökéletes színpadi csillogást ad ragadás és vizes hatás nélkül. Női versenyzőknek mindenképp ezt a fényt ajánljuk, mert nem ragad bele a haj.


A Bikini Bite nevű termék arra szolgál, hogy a hölgyek versenybikinije mindig a legjobban mutasson és ne mozdulhasson el pózolás közben.

1. A csomagban található Get Buffed bőrradírt legalább három nappal a verseny előtt kezdd el használni. Minimum háromszor radírozd át vele a teljes tested, beleértve a hátat, különös figyelemmel a hajlatokra és azokra a területekre, ahol vékonyabb a bőr. 


2. A verseny előtti este 2 rétegben vidd fel a Competition Color-t. Az egyes rétegek felvitele között legalább 3 óra teljen el.

3. Másnap szappan és tusfürdő nélkül, langyos vízzel öblítsd le a lebarnított testfelületet.
Ha a felkelés után a szín szép egyenletes, akkor már nem szükséges zuhanyozni, mielőtt felviszed az utolsó réteg barnítót.

4. A verseny napján, színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Competition Color Top Coat -t.

5. Használd a színpad előtti bemelegítés előtt a Show Shine olajat.


6. Ha színpadra lépés előtt bizonytalan vagy a bikinid feszességét illetően, kend a golyós aplikátor segítségével a bőröd azon területére a Bikini Bite-ot, ahová szeretnéd rögzíteni a bikinit.
Nyomd az anyagot a bekent területhez erősen, legalább 30 másodpercig.