Pro Tan Physique Alap barnító csomag

Komplett barnító csomag a tökéletes színért, 1300Ft kedvezménnyel.

Barnító csomagunkat elsősorban a Men's Physique (illetve az összes olyan kategória, melynek színpadi viselete a rövid nadrág) versenyzőknek ajánljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.

A csomag tartalmaz:

- 1x Pro Tan Competition Color (250ml)
- 1x Pro Tan Physique Bronze Mousse (207ml)
- 1x Get Buffed (237ml)

Méretek:

Ár: 24.670 Ft

Kosárba teszKedvezményes komplett csomag a tökéletes színért.

Barnító csomagunkat elsősorban a „Physique” kategóriában versenyzőknek kínáljuk, de bármilyen kategóriában lépj is a színpadra, nyugodt szívvel használhatod.

A csomag tartalma:

- 1 Overnight Competition Color 250 ml (alapszín)
- 1 Physique Bronze Mousse (versenyszín)
- 1 Get Buffed 237 ml (bőrradír)

Ha a tökéletes színhez több termékre is szükséged van, akkor válaszd ezt a csomagot.

Overnight Competition Color
Tökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése. Egy olyan alapszínt biztosít, melyre bármely Pro Tan Bronze Mousse-t felkenve tökéletes versenyszínt kapsz.

A Physique Bronze Mousse elsősorban Physique kategóriában versenyzőknek ajánlott lemosható, hab állagú barnító. Sötét, bronzos árnyalatot biztosít.

A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr pH-ját, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használatának köszönhetően a barnító egyenletesen szép tónusú lesz.
1. A csomagban található Get Buffed bőrradírt legalább három nappal a verseny előtt kezdd el használni. Minimum háromszor radírozd át vele a teljes tested, beleértve a hátat, különös figyelemmel a hajlatokra és azokra a területekre, ahol vékonyabb a bőr.

2. A verseny előtti este 2 rétegben vidd fel a Competition Color-t. Az egyes rétegek felvitele között legalább 3 óra teljen el.

3. Másnap szappan és tusfürdő nélkül, langyos vízzel öblítsd le a lebarnított testfelületet.
Ha a felkelés után a szín szép egyenletes, akkor már nem szükséges zuhanyozni, mielőtt felviszed az utolsó réteg barnítót.

4. A verseny napján, színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Physique Bronze Mousse-t.

5. Szerezd be a csomaghoz a Pro Tan leghatásosabb színpadi olaját, a Show Shine-t és használd a színpadra lépés előtt 5-10 perccel, a bemelegítés kezdetekor, hogy elérd a megfelelő tónust és csillogást.