" />


Overnight Competition Color (250ml)

Tökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése.
A Competition Color egy bázisszínt ad. Kétféleképpen használhatod:

1. önmagában, többszöri felvitellel
2. a többi barnító "alá" felkenve

Kiszerelés: 250 ml

Méretek:

Ár: 11.990 Ft

Kosárba teszTökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése.
A Competition Color egy bázisszínt ad, ami önmagában többszöri felvitellel, vagy a többi barnító "alatt" is kiválóan használható. Egy olyan alapszínt biztosít, melyre bármely Pro Tan Bronze Mousse-t felkenve tökéletes versenyszínt kapsz. 
 Megjegyzés:
Ha első alkalommal használod a Pro Tan Competition Color-t, akkor azt javasoljuk, hogy a verseny előtt 2-3 nappal próbáld ki a terméket, hogy megbizonyosodj arról, hogy hání réteg szükséges a kívánt alapszín eléréséhez.

• A barnítót egy jól szellőző helyen kend fel.
  
• A termék felfújható a testfelületre közvetlenül, az aplikátor szivacsra, de inkább azt javasoljuk, hogy öntsd ki a flakon tartalmát egy edénybe.
• Mártsd a Pro Tan applikátor kesztyűt az edénybe, majd ezután nyomd ki a festék nagy részét, és kezdd el a Competition Color felkenését. A térd- és könyökhajlatokra kevesebb festéket kenj, mert ott könnyen lesz sötétebb a bőr.
• Az első felvitel után várj 3-5 órát, ekkor alakul ki az alapszíned. Ezt a színt további rétegek felvitelével akár tovább is fokozhatod.
• Mielőtt felöltöznél, mindenképp várj 30 percet a teljes száradásig, de ezután is óvakodj a vizes felületektől legalább egy órán át.
• Egy 24 órás periódusban akár három alkalommal is fel lehet vinni a barnítót.
 • Az utolsó felvitel után zuhanyozz le langyos vízzel, hogy ezáltal a barnító még szebb, egyenletesebb tónusú legyen.
Szappant és tusfürdőt semmiképp se használj, csak langyos vízzel öblítsd le a tested!

Víz, Izopropil-alkohol, Aceton, Dihidroxi-aceton, Illatanyag, Cl 19140 (SÁrga 5), Cl 15985 (Sárga 6), CL 16035 (Piros 40), Cl 42090 (Kék 1), Limonén, Geraniol, Linalool, Hidroxiizohexil-3-Ciklohexén-Karboxialdehid
- Az alkalmazás előtt használd a bőrradírozó termékünk, a Get Buffed-ot, ami megakadályozza, hogy foltos hatást keltsen a barnító a bőrödön.

 - Egy nap három rétegnél ne kenj fel többet.

 - A könnyebb felvitel érdekében használj hengert!